وبگاه باجناق

مقالات علمی، فرهنگی و فناوری، دانلود آهنگ، موسیقی، نمایه، موزیک

وبگاه باجناق

مقالات علمی، فرهنگی و فناوری، دانلود آهنگ، موسیقی، نمایه، موزیک

- خواص مصرف آجیل

مصرف آجیل و قلب سالم

تحقیقات نشان داده است، افرادی که آجیل بیشتری مصرف می‌کنند، قلب سالم‌تری دارند. آجیل از جمله بهترین منابع گیاهی پروتیئن است. همچنین منبع فیبر، آهن و منیزیم و آنتی اکسیدان‌هایی همچون ویتامین آ و روی است.

 

چربی امگا 3 در آجیل

و آجیل،غنی از چربی‌های مفید از جمله امگا3 است که کلسترول مضر خون را پایین می‌آورد. بیشتر چربی‌های موجود در آجیل از نوع غیراشباع مفید بوده و درصد چربی‌های اشباع در آن بسیار کم است.

 

سازمان غذا و داروی آمریکا در سال 2003 اعلام کرد که مصرف 45 گرم آجیل در روز به حرکت رژیم کم چربی- کم کلسترول، می‌تواند خطر بروز بیماری‌های قلبی-عروقی را بکاهد.


آجیل 


چربی اشباع در آجیل

همچنین اعلام کرد که از میان انواع آجیل، بادام، فندوق، پسته و گردو در هر 50 گرم حاوی 45 گرم چربی اشباع(چربی مضر) هستند و آجیل، مفید برای کاهش خطر بیماری‌های قلبی تلقی می‌شوند.

از میان انواع آجیل، گردو منبع بسیار غنی امگا3 است که در بهبود عملکرد قلب و عروق و تنظیم چربی خون و موثر است.

در افرادی که نمی‌توانند ماهی مصرف کنند، خوردن گردو می‌تواند جایگزین مناسبی برای آنان به منظور تامین امگا3 باشد.

 

کالری آجیل

از طرفی نباید فراموش کرد که آجیل بسیار پرکالری است.زیرا یک ماده غذایی چرب محسوب می‌شود و مصرف زیاد آن می‌تواند منجر به اضافه وزن و چاقی شود.

البته می‌توان گفت که آجیل خاصیت سیرکنندگی زیادی دارد و می‌تواند جلوی پرخوری غذاهای دیگر را بگیرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان - گیتی بهدادی پور، کارشناس تغذیه - مورخ 27 اسفند 92