وبگاه باجناق

مقالات علمی، فرهنگی و فناوری، دانلود آهنگ، موسیقی، نمایه، موزیک

وبگاه باجناق

مقالات علمی، فرهنگی و فناوری، دانلود آهنگ، موسیقی، نمایه، موزیک

- روغن زیتون، خواص و فواید

روغن زیتون؛ روغن زیبایی

این روغن هم مانند روغن نارگیل به عنوان کرم دور چشم قابل استفاده است و می تواند چروک های اطراف چشم شما را کاهش دهد. کافی است شب ها یک قطره روغن زیتون به اطراف چشم تان بمالید تا بعد از چند روز تغییرات را با چشم خودتان ببینید. روغن زیتون برای تقویت و سلامت ناخن ها هم مفید است و می تواند ترک های پاشنه را برطرف کند.


تمیز کردن دست های رنگی

اگر روزانه با رنگ و مواد چرب سروکار دارید و دست تان به این مواد آغشته می شود، برای پاک کردن شان از یک قاشق چایخوری روغن زیتون، یک قاشق چایخوری نمک یا شکر استفاده کنید. این مخلوط را کف دست تان بریزید و دست ها را چند دقیقه به هم بمالید. سپس دست ها را با آب و صابون بشویید. در این صورت نه تنها دست شما تمیزتر می شود، بلکه می فهمید که نرم تر شده اند. این در حالی است که استفاده مداوم از شوینده ها پوست دست شما را خشک و آسیب پذیر می کند.



روغن زیتون برای سلامت موها

اگر پوست سر شما خشک و پوسته پوسته شده و شوره می زند، برای رفع آن روغن زیتون را انتخاب کنید. کمی روغن زیتون را به نوک انگشتان بمالید و کف سر را در حرکتی دایره وار ماساژ دهید. بهتر است ماساژ به صورت ملایم باشد و زیاد به موها و کف سر فشار نیاورید. مقدار روغن را کم در نظر بگیرید تا موهای شما چرب نشود. روزانه نیم ساعت این برنامه ماساژ را داشته باشید و آن را به مدت یک هفته دنبال کنید.


افرادی که موهای فر دارند یا انتهای موهایشان موخره دارد باید به سراغ این روغن بروند. کمی روغن زیتون را گرم کرده و به موهایتان بمالید. یادتان باشد که روغن را بیش از حد گرم نکنید چون خواص مفیدش را از دست می دهد. برای حجم دادن به موها و درخشان کردن آنها روغن زیتون را با تخم مرغ ترکیب کرده و روی سرتان قرار دهید. بعد از نیم ساعت موها را آبکشی کنید.

کدام روغن زیتون مناسب تر است؟

در فروشگاه های مختلف روغن زیتون های گوناگونی وجود دارد اما بهترین نوع روغن زیتون برای موهای شما، روغن زیتون خالص است. شاید بوی آن برایتان کمی آزاردهنده باشد اما می ارزد که برای حفاظت از پوست و مو این روغن را انتخاب کنید.

منبع: مجله تندرستی، شماره
۱۴۶، اسفند ماه ۹۲، آناهیتا درودیان، صفحه ۴۰