مصرف قارچ و خواص آن
منابع مس وپتاسیم موجود در قارچ در کاهش فشار خون و خطر ابتلا به سکتههای قلبی نقش بسزایی را دارد.
فیبر موجود در قارچ تاثیر بسزایی در کاهش و کنترل فشار خون نیز دارد.
ویتامین ها و مواد معدنی موجود در قارچ شامل:
پروتئین، پتاسیم، مس، ویتامین B، آهن، اسید فولیک است و همچنین به دلیل وجود سلنیوم غنی در آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و شادیآور است.
اگر هر فرد روزانه ۵ عدد قارچ مصرف کند، حدود ۵۰ درصد نیاز بدن به مس را تامین میکند.
همچنین مصرف قارچ تازه از اهمیت خاصی برخوردار است چرا که قارچ پس از مدتی خواص خود را از دست میدهد.
قارچهای دکمهای کوچک موجود در بازار ضد سرطان است و قارچهای معمولی به دلیل وجود منابع مس و پتاسیم، کاهش فشار خون و خطر ابتلا به سکته قلبی را کاهش میدهد.
قارچ به دلیل سردی در افرادی که سرد مزاج هستند و همچنین افرادی که حساسیت دارند باعث کهیر میشود و منع مصرف دارد.
پختن قارچ:
با توجه به اینکه کشف قارچ در محیطهای مرطوب پرورش داده میشود بهتر است که به صورت پخته مصرف شود و از طرفی قارچ با پختن، مواد غذایی چندانی را از دست نمیدهد.
منبع: باشگاه خبرنگاران – دکتر حمید عبدی متخصص تغنذیه - مورخ 22 اسفند 92
قارچ ماده ای موثر برای مبارزه با سرطان های مختلف
قارچ ضد عفونت
قارچ ویروس های ناقل جنسی از جمله اچ.پی.وی را می کشد. این ویروس ها عامل بروز سرطان محسوب می شود.
ˈاچ.پی.ویˈ یا ویروس پاپیلومای انسانی یک عفونت بسیار مسری و عمومی است که روی
پوست و اعضای مرطوب بدن مانند دهانه رحم و دهان و گلو تاثیر می گذارد.
بیش از سه چهارم تمام زنان در طول زندگی خود به این ویروس مبتلا شده اند و افراد
ضعیف تر به سرطان دهانه رحم متبلا می شوند.
تحقیقات محققان آمریکایی حاکی از آن است که ترکیباتی که در قارچ یافت می شود در جلوگیری از سرطان های ناشی از ویروس اچ.پی.وی مرتبط با سرطان دهانه رحم موثر است.
این کاهش در نرخ رشد توموردهای گردن نیز دیده شده است.
جودیت اسمیت، محقق دانشکده پزشکی دانشگاه مرکز علوم بهداشت تگزاس نتایج این مطالعه
را امیدوار کننده عنوان کرده و می گوید: مطالعات انجام شده از سال 2008 میلادی
حاکی از آن است که ای.اچ.سی.سی در درمان عفونت اچ.پی.وی موثر است.
منبع: ایرنا – مورخ 5 فروردین 93